Bio Kontrast

Nu har vi startat Bio Kontrast. Alla är välkomna!

Utöver det vanliga filmutbudet ska vi nu börja arbeta med Bio Kontrast-visningar. Bio Kontrast är kvalitetsfilmsvisningar för öppen publik.
Filmerna som visas på Bio Kontrast är valda av en grupp inom den biogrupp som vi har. Filmerna visas inte varje vecka utan några enstaka gånger varje termin.

Första filmen, ”Jag Daniel Blake”, visade den 29 januari och det blev en föreställning med både skratt, tårar och eftertanke bland de 30-talet biobesökarna.

Planerade filmer

the salesman

  Emad och Rana tvingas lämna sin bostad då ett renoveringsarbete i en närliggande byggnad äventyrar deras säkerhet. De flyttar in i en tillfällig lägenhet i Teherans centrala  delar. En incident knyten till lägenhetens förra ägare kommer dramatiskt att förändra det unga parets liv. The Salesman är en intelligent och enligt många en allegorisk studie av ett parförhållande som utsätts för en våldsam händelse. Asghar Farhadi är känd för att skildra mänskliga relationer som utsätts för yttre påfrestningar och därför tvingas handla utan moraliska och auktoritära skrupler.

Fått en Oscar för bästa icke engelskspråkiga film!

Söndag den 7 maj
Längd: 2 tim 5 min
Genre:
Ålder:
Språk: Persiska
Biljettpris: 80 kr

.Bio-Kontrasts kontaktpersoner

I Bio-Kontrastgruppen ingår:
Birgitta Tunmarker: kiki@oland.se 076-1959324
Gunvor Persson: gunvorsepost@gmail.com 070-3808816
Annika Nilsson: annika.nilsson@utb.borgholm.se
Monica Fjellström: Monica.fjellstrom@utb.borgholm.se

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00