Bioprogrammet

Här hittar ni de filmer som är aktuella i Löttorp just nu och en tid framöver. Vi håller alltid sidan uppdaterad med senaste nytt!

Följ oss gärna på Facebook!

Information om biljetter

För biljettreservationer; använd sidan för Biljettreservation
Vid frågor, kontakta oss via: gunvorsepost@gmail.com.

Biljettkassan öppnar en halvtimme före filmen börjar.
Reserverad biljett hämtas senast 20 minuter före filmen börjar.

Vi tar både kort och Swish

 Bio Kontrast-filmer

”Smalare” filmer, dit alla är välkomna!

Närmast kommande BioKontrast-filmer

The Death of Stalin
Söndag 6 maj kl 16.00

Pris 80 kr
Efter filmen blir det mingel
(Mer information om filmen nedan)


April

affisch-bild

Tårtgeneralen

I mitten av 80-talet utser Jan Guillou Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar bestämmer sig den något försupne mångsysslaren Hasse P för att motbevisa Stockholmsjävlarna. Hans idé är lika långsökt som den kanske är genial. Han tänker baka världens längsta smörgåstårta och därmed få in Köping (och sig själv) i Guinness Rekordbok. Men vägen till rekordet blir inte så spikrak som han tänkt sig. ”Tårtgeneralen” är en varm, rolig men också lite vemodig berättelse, baserad på verkliga händelser.

söndag 11 mars kl 14:00
söndag 25 mars kl 15:00
onsdag 4 april kl 20:00
söndag 22 april kl 16:00Extraföreställning!

Genre: biografi, komedi
Speltid: 1 tim 40 min
Åldersgräns: Barntillåten
Språk: svenska
Biljettpris: 100 kr


affisch-bild

Rampage – Big Meets Bigger

BioNio

Davis Okoye är en man som håller människor på avstånd men däremot har ett väldigt starkt band med en synnerligen intelligent gorilla som han har tagit hand om sedan den föddes. Plötsligt går ett vetenskapligt experiment väldigt fel och förvandlar den snälla apan till ett gigantiskt monster. Och för att göra saken ännu värre, upptäcker han snart att det finns fler nyskapade alfadjur som river kors och tvärs över Nordamerika och förstör allt i sin väg. Samtidigt måste Okoye försöka få fram ett motgift, inte bara för att förhindra en global katastrof, men också för att rädda varelsen som en gång var hans vän.

fredag 27 april kl 20:00 BioNio

Genre: Action, Äventyr, Sci-Fi
Speltid: 1 tim 47 min
Åldersgräns: 11 år
Språk: engelska
Biljettpris: 100 kr (60 kr för ungdomar!)


affisch-bild

The Florida Project

Sexåriga Moonee bor med sin unga ensamstående mamma Halley på ett ruffigt Florida-motell. De har alltid ont om pengar, men Moonees värld är ändå en underbar plats där bara fantasin sätter gränserna för lek och bus. Den till synes bistre motellskötaren Bobby ömmar under ytan för infallsrika Moonee och hennes små kompisar, som ständigt skapar huvudvärk för sin omgivning. Bobby spelas av Willem Dafoe som är Oscartippad för sin insats.

söndag 29 april kl 16:00

Genre: action, äventyr
Speltid: 1 tim 52 min
Åldersgräns: 11 år
Språk: engelska
Biljettpris: 100 kr


affisch-bild

Den otroliga historien om det jättestora päronet

Den lilla elefanten Sebastian och katten Mitcho bor i Solby – en trevlig liten kuststad där allt andas frid och lycka. Tills den dag då borgmästare J.B. plötsligt försvinner. En dag på en fisketur hittar vännerna en flaskpost från J.B. där han berättar att han är strandad på Den Mystiska Ön. I flaskan ligger också ett litet frö som de snabbt planterar. Fröet blir till ett jättestort päron, som de gör om till en båt och ger sig ut på en äventyrlig färd mot ön… Alla talar svenska i detta spännande och roliga äventyr som bygger på Jakob Martin Strids storsäljande bok.

måndag 30 april kl 16:00

Genre: animerat, äventyr, familj
Speltid: 1 tim 20 min
Åldersgräns: Barntillåten
Språk: svenska
Biljettpris: 80 kr


Maj

affisch-bild

The Death of Stalin

Bio Kontrast

När Stalin plötsligt faller död ned utbryter kalabalik, men snart börjar maktkampen på allvar mellan Beria, Chrustjev och General Zhukov. Humorstjärnor som Steve Buscemi (Boardwalk Empire, Fargo), Michael Palin (Monty Python), Olga Kurylenko (Quantum of Solace) och Andrea Riseborough (Birdman) gör i en hutlös fars allt för att ta platsen som hans efterträdare, i Armando Iannuccis (Veep, The Thick of It) bitska och hyllade humoresk. Vem ska trumfa sina kombattanter och nå maktens glans?

söndag 6 maj kl 16:00

Genre: komedi, drama
Speltid: 1 tim 46 min
Åldersgräns: 15 år
Språk: engelska
Biljettpris: 80 kr


affisch-bild

Avengers: Infinity War

The Avengers och deras allierade superhjältar riskerar allt i ett försök att besegra den mäktige Thanos innan hans förödande attacker har förstört hela universum. Den största konfrontationen genom tiderna väntar.

fredag 11 maj kl 20:00

Genre: action, äventyr, sci-fi, fantasy
Speltid: 2 tim 29 min
Åldersgräns: 11 år
Språk: engelska
Biljettpris: 100 kr


blommor
Det var de sista filmerna för i vår! I maj och juni får alla engagerade på Centrum Bio i Löttorp ett välförtjänt våruppehåll i väntan på sommarbion. Men frukta icke! Vi har inte glömt de storfilmer som har premiär under denna period, mer information om vilka filmer som kommer att visas under sommaren kommer runt månadsskiftet maj/juni!

Varma vårhälsningar från IOGT-NTO Löttorp och Biogruppen.
Vi ses efter midsommar!

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00