Bioprogrammet

Här hittar ni de filmer som är aktuella i Löttorp just nu och en tid framöver. Vi håller alltid sidan uppdaterad med senaste nytt!

Följ oss gärna på Facebook!

Information om biljetter

För biljettreservationer; använd sidan för Biljettreservation
Vid frågor, kontakta oss via: gunvorsepost@gmail.com.

Biljettkassan öppnar en halvtimme före filmen börjar.
Reserverad biljett hämtas senast 20 minuter före filmen börjar.

Vi tar Swish och kontanter

 Biokontrast-filmer

”Smalare” filmer, dit alla är välkomna!
För att se filmutbudet i höst, gå till http://centrumbio.iogt.se/bio-kontrast/

Nästa Bio Kontrast-film

Farväl europa

Söndag 5 november kl 18.00
Pris 80 kr
Efter filmen blir det mingel

Maudie

Söndag 12 november kl 18.00
Barntillåten
Pris 80 kr
Efter filmen blir det mingel


Oktober

 detDet

Plötsligt lamslås den lilla staden Derry i amerikanska delstaten Maine av skräck när flera barn mystiskt börjar försvinna. Några barn får möta sina största rädslor, när de hamnar i den onda clownen Pennywise sällskap, vars historia som mördare sträcker sig långt, långt bakåt i tiden. Bill Skarsgård spelar huvudrollen i nya skräckfilmen Det som bygger på Stephen Kings välkända roman med samma namn.

Fredag 13 oktober kl 19.00
Onsdag 18 oktober kl 19.00

Längd: 2 tim 15 min
Genre: skräck
Ålder: från 15 år
Språk: engelska
Biljettpris: 100 kr


 

Borg

Borg är en film om hur legender formades ur rivalitet, vänskap och glamour i en tid då allt var möjligt. En berättelse om en svensk ikons stora genombrott som skildrar åren då Björn Borg gjorde resan från Södertälje till världseliten, om hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den amerikanska supertalangen John McEnroe och om hur deras rivalitet kom att engagera en hel värld.

Söndag 22 oktober kl 14.00

Längd: 1 tim 47 min
Genre: dokumentär, drama, sport
Ålder: från 7 år
Språk: engelska, svenska
Biljettpris: 100 kr


thor_ragnarök Thor: Ragnarrök

VÄRLDSPREMIÄR!

I Marvels Thor: Ragnarök hålls Thor fängslad på andra sidan universum utan sin mäktiga hammare. Han för en kamp mot tiden för att ta sig tillbaka till Asgård för att stoppa Ragnarök – förstörelsen av hans hemvärld och slutet för hela den Asgårdska civilisationen. Thor ställs inför ett nytt hot, den mäktiga och hänsynslösa Hela. Men innan dess måsta han överleva en dödlig gladiatortävling där han tvingas kämpa mot sin forna bundsförvant och vän från Avengers – Hulken.

Fredag 27 oktober kl 19.00

Längd: 1 tim 59 min
Genre: action, äventyr, fantasy
Ålder: Från 11 år
Språk: engelska
Biljettpris: 100 kr


nötkuppen2Den stora nötkuppen

Charlie och hans vänner lever ett liv i lyx, hänger i nötbutikens källare där det finns överflöd av mat och livet är allmänt härligt. Men när deras älskade butik råkar ut för en olycka, så tvingas alla djuren att återvända till parken för att leta rätt på sin egen mat. I parken möts de av en otäck syn, en stor byggarbetsplats, den ondskefulle borgmästaren håller på röja ner alla träden och bygga en nöjespark. Charlie måste samla ihop alla sina vänner för att skrämma iväg borgmästaren och framförallt ta tillbaka deras park.

Söndag 29 oktober kl 14.00

Längd: 1 tim 31 min
Animerat äventyr
Ålder: Ej granskad
Språk: engelska, svenska röster
Biljettpris: 80 kr


Vilken jävla cirkusVilken jävla cirkus

Hugo har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! Den visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall. En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer som lever ett liv långt bortom vardagen. En kock som inte kan laga mat, en clown som är mer arg än glad och… vackra, mystiska Anna. Vem är hon? Vad är det för hemlighet hon döljer? Långsamt öppnas dörren till ett nytt och annorlunda liv. Men vågar Hugo ta steget?

Onsdag 1 november kl 19.00
Söndag 12 november kl 14.00

Längd: 2 tim 5 min
Regi: Helena Bergström
Ålder: Från 11 år
Språk: svenska
Biljettpris: 100 kr

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00