Bioprogrammet

Här hittar ni de filmer som är aktuella i Löttorp just nu och en tid framöver. Vi håller alltid sidan uppdaterad med senaste nytt!

Följ oss gärna på Facebook!

Information om biljetter

För biljettreservationer; använd sidan för Biljettreservation
Vid frågor, kontakta oss via: gunvorsepost@gmail.com.

Biljettkassan öppnar en halvtimme före filmen börjar.
Reserverad biljett hämtas senast 20 minuter före filmen börjar.

Vi tar Swish och kontanter

blommor Sommarbio Solbild

Mellan 28/6 – 16/8 kör vi ca 4 föreställningar per vecka. Välkommen in!


Kungens Val

kungens-valFilmen tar sin början 9 april 1940, tiden för nazisternas invasion av Norge, och handlar om det svåra och ödesdigra val som Kung Haakon VII ställs inför för landets väl. Huvudrollen som Kung Haakon VII innehas av Jesper Christensen, känd från Jan Troells ”Maria Larssons eviga ögonblick” och huvudrollsinnehavare även i Troells ”Dom över död man”. Rollen som kronprinsessan Märtha görs av Tuva Novotny.

söndag 13 augusti – kl 16.30

Längd: 2 tim 10 min
Genre: Krig, Drama, Verklighetsbaserat
Ålder: från 11 år
Språk: Norsk Bokmål
Biljettpris: 100 kr


Superswede: En film om Ronnie Peterson

superswedeSuperswede är en film om den svenska racinglegenden Ronnie Peterson vars liv slutade med en våldsam krasch på Monzabanan 1978 och chockade en hel värld. Filmen tar tillsammans med Ronnies dotter Nina Kennedy och några av de största namnen inom racingvärlden med publiken på en episk resa till en epok då sporten kantades av glamour, dårskap, hjältemod, big business och krafter som under ett decennium drev fler än tolv förare i döden. För regin står Henrik Jansson-Schweizer och filmbolaget Nice Drama som ligger bakom succér som ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” samt TV-serierna ”Midnattssol” och ”Tjockare än vatten”.

onsdag 16 augusti – kl 19.00

Längd: 1 tim 30 min
Genre: Dokumentär, Sport
Ålder: från 7 år
Språk: svenska
Biljettpris: 80 kr


Och det var allt vi hade att bjuda på för den här sommaren. 21 filmer / 29 föreställningar (plus två extraföreställningar) under drygt 7 veckor!
Välkomna tillbaka i september, eller nästa gång ni är på Öland!

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00