Bioprogrammet

Här hittar ni de filmer som är aktuella i Löttorp just nu och en tid framöver. Vi håller alltid sidan uppdaterad med senaste nytt!

Följ oss gärna på Facebook!

Information om biljetter

För biljettreservationer; använd sidan för Biljettreservation
Vid frågor, kontakta oss via: gunvorsepost@gmail.com.

Biljettkassan öppnar en halvtimme före filmen börjar.
Reserverad biljett hämtas senast 20 minuter före filmen börjar.

Vi tar Swish och kontanter

April

Guardians of the Galaxy vol. 2

Alla i Guardiansgänget är tillbaka: Chris Pratt som Peter Quill/Star Lord, Zoe Saldana som Gamora, Dave Bautista som Drax, Vin Diesel som rösten till Groot och Bradely Cooper som rösten till Rocket. Nu gäller det att nysta upp mysteriet med Peter Quills föräldrar, vilka var de?

Onsdag 26 april – kl 20.00 – 3D – Världspremiär!!
Fredag 28 april – kl 20.00 – 2D

Längd: 2 tim 16 min
Genre: Action, Äventyr, Komedi, Sci-Fi
Ålder: Från 11 år
Språk: Engelskt tal
Biljettpris: 3D = 120 kr; 2D = 100 kr


Sameblod

Elle Marja går på samisk internatskola med sin lillasyster. Hon ska snart ta över som renskötare i familjen men drömmer om ett annat liv. Efter de rasbiologiska undersökningarna som hålls på skolan bestämmer sig Ella Marja för att lämna allt och bli svensk. Hon stjäl sin svenska lärarinnas kläder och identitet och rymmer till Uppsala – men att byta liv visar sig vara mycket svårare än hon trodde.

lördag 29 april – kl 19.00 – repris!

Längd: 1 tim 47 min
Genre: Drama
Ålder: Från 11 år
Språk: Svenskt tal
Biljettpris: 100 kr

Maj

—Bio Kontrast—

The Salesman

Emad och Rana tvingas lämna sin bostad då ett renoveringsarbete i en närliggande byggnad äventyrar deras säkerhet. De flyttar in i en tillfällig lägenhet i Teherans centrala delar. En incident knyten till lägenhetens förra ägare kommer dramatiskt att förändra det unga parets liv. The Salesman är en intelligent och enligt många en allegorisk studie av ett parförhållande som utsätts för en våldsam händelse. Asghar Farhadi är känd för att skildra mänskliga relationer som utsätts för yttre påfrestningar och därför tvingas handla utan moraliska och auktoritära skrupler.

Söndag 7 maj – kl. 18.00

Längd: 2 tim 5 min
Genre: Drama, Thriller
Ålder: Från 15 år
Språk: Persiskt tal
Biljettpris: 80 kr


7923283-0-bionio-FB-coverphoto

Nu ska de unga få ta över biografen under en kväll i månaden! Ni bestämmer vad som ska hända, vilket godis ska finnas, vilken film ska visas, ja, ni bestämmer allt! Låter det intressant? Ta kontakt med oss och berätta om dina tankar och idéer!
centrumbion@live.se | 070-317 88 84 | facebook.se/centrumbion
Vi har nu kört BioNio-film för första gången, det var en mycket trevlig kväll och vi tänker därför redan börja planera inför nästa. Till detta behöver vi din hjälp! Vi vill ha fler unga som kan hjälpa till och bestämma vad som ska hända i Löttorp nästa BioNio-kväll!

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00