Bioprogrammet

Här hittar ni de filmer som är aktuella i Löttorp just nu och en tid framöver. Vi håller alltid sidan uppdaterad med senaste nytt!

Följ oss gärna på Facebook!

Få bioprogrammet till din e-post: Anmälan nyhetsbrev

Information om biljetter

Nytt bokningssystem!

Biljettkassan öppnar ca 40 min före filmen börjar.

Vi tar både kort och Swish

Vid frågor, kontakta oss via: centrumbion@live.se.

Höstens första filmer

unga_astrid

Unga Astrid

När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta. Unga Astrid är en fri tolkning av händelser i Astrid Lindgrens tidiga liv.

Fredag 14 september kl 19.00Premiär!
Onsdag 19 september kl 19.00


superhjaltarna2

Superhjältarna 2

Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet, Dash och Jack-Jack för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.

Söndag 16 september kl 14.00


Fler filmer kommer snart. Boka på bio.se!


Information om bokningssystemet

Nytt bokningssystem! Platsbokning sker nu via hemsidan bio.se, en sida för biljetter till Sveriges oberoende biografer.

Centrum Bio på bio.se: https://bio.se/centrum-bio-lottorp/

OBS! Att tänka på vid bokning:
Det syns inte på salongskartan, men rad 1–2 består av nyinsatta retrofåtöljer. Det finns särskilda biljetter för dessa platser, de heter ”Retro” och ni hittar dem tills vidare under ”rabatter”.
bio.se_retrobiljetter

DSC_0794_f

sittplatser_bion_tydligare

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00